November, predzadnji mesec. Po nekaj aktivnih oktobrskih dneh je prišla angina. Prinesla je tisto znano občutje, na katero tako hitro pozabim, ko gre vse tekoče, ko je počutje izvrstno in z zdravjem ni težav. Kako hitro se vse obrne!

Krhek si človek, zdaj si, kmalu te več ni. Na to spominja tudi mesec listopad. A ne le na to. Bistven poudarek praznika Vseh svetih je seveda na življenju, ne na smrti.

V vse smeri vodijo poti,
izbrati moraš, sicer te ni...

Izberimo torej življenje že tu, da bomo nekoč v polnosti zaživeli.
Kar pomeni poskrbeti tudi za zdravje. Dobro znano "mantro": zdravo prehranjevanje, gibanje, dovolj spanja sem vzel zares in si kupil karto za fitnes. Seveda je zunaj najlepše, a zdaj izgovorov s slabim vremenom pač ne more biti več. Čez mesec dni poročam o uspešnosti (število obiskov, počutje, napredek v razgibanosti...)

This entry was posted by and is filed under Razmišljanje. Tags: angina, fitnes, november, vsi sveti

2 komentarjev

Komentar from: lpm [Obiskovalec]

lpm

Blaž, držim pesti, da bi vam uspelo! Tudi sama razmišljam, da bi nekaj resno "pokrenila" v smislu živeti "bolj zdravo". Le poročajte, bomo spremljali! Želim vam trdne volje in lepe dni!

Komentar from: [Član]

Hvala lepa Majda za spodbudo. Tudi vam je želim veliko, volje namreč. Prvi korak je najtežji, a brez njega ni cilja niti poti...


Form is loading...