Po prvem navdušenju, ki ga prinese zavedanje: imam svoj blog!, se stvar lahko zaplete. Od prve objave mine dan, potem še eden in še... življenje gre naprej, ponos, da si bloger, pa zamenja vprašanje: zakaj sploh pišem blog?
Vprašanje, ki si ga na začetku svoje blogerske kariere postavi veliko blogerjev. Tudi mene ni pustilo pri miru. Kaj počnem v tem oceanu? Ko so se pred nekaj leti pojavili prvi blogi, so njihovo število še spremljali, danes samo površna ocena pravi, da jih je čez 112,8 milijona in pri tem takoj dodaja, da v to niso všteti vsi kitajski (72,82 milijona) in da gre v večini za bloge v angleščini (članek pa je iz februarja 2008). Veliko oceanov torej.

Medtem ko sem, bloger-dvomljivec, razmišljal o gornjem vprašanju, se je obrnilo že veliko dni, tednov, celo januar se je poslovil. In če v tem času lahko rečem, da sem zares živel svoje življenje, sem lahko zadovoljen. Živeti torej. Hmm, kaj pa blog, ga torej raje zaprem? Ali postavim med oba izziva "IN"? Živeti (najprej) IN blogati (potem)?

This entry was posted by and is filed under Razmišljanje.

No feedback yet


Form is loading...